Ekuipazhi i fluturimit


Licencat e Pjesës-FCL

Licencat e Pjesës-FCL janë licenca të pilotëve, të lëshuara sipas dispozitave të rregulloreve të mëposhtme:

Licencat e Pjesës-FCL lëshohen për këto kategori të mjeteve ajrore:

  • Aeroplan
  • Helikopter
  • Anije ajrore (Airship)
  • Planer
  • Balonë
  • Fuqi-ngritëse (Powered-lift)

 

Licencat kombëtare të pilotëve

Licencat kombëtare të pilotëve janë licenca të lëshuara sipas dispozitave të Ligjit nr. 03/L-051 për Aviacionin Civil, dhe rregulloreve implementuese të tij për të gjitha mjetet ajrore të cilat nuk përfshihen me dispozitat e Rregullores nr. 3/2009 (Rreg. KE 216/2008).

Licencat kombëtare të pilotëve lëshohen për këto kategori të mjeteve ajrore:

  • Velor
  • Deltaplan
  • Paraglajder

Rregulloret


16-2017 Ndryshimi i Rregullores së AAC-së nr. 5/2015 në lidhje me trajnimin, testimin dhe kontrollin periodik të pilotëve për navigim të bazuar në performancë
05-2015 qe percakton kerkesat teknike dhe procedurat administrative ne lidhje me personelin e ekuipazhit ajror te aviacionit
03-2009 Rregullat e perbashketa ne fushen e aviacionit civil
02-2008 Rregullore mbi organizimin e orarit të punës së anëtarëve të ekuipazheve të avionëve
02-2008 Rregullore mbi organizimin e orarit të punës së anëtarëve të ekuipazheve të avionëve

Publikimet Teknike


Formularët


Tarifat


Raportet


Kontaktet


سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet