Lajme


Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka shërbyer gjithsej 2,180,809 udhëtarë në vitin 2021, sipas statistikave që ka mbledhur operatori... Lexo më shumë
Në këtë fundvit gjatë procesit të finalizimit të projektit të zgjatjes së pistës nga 2.500 në 3.040 metra bashkë me... Lexo më shumë
Një numër prej 154,919 udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” gjatë muajit nëntor.... Lexo më shumë
Përdorimi i laserëve, projektorëve ndriçues, fishekzjarrëve dhe balonave të vegjël të mbushur me helium tani po bëhet gjithnjë e më... Lexo më shumë
Një numër prej 195,692 udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” gjatë muajit tetor.... Lexo më shumë
Trajnimi në vend pune në fushën e aerodomeve me titull “Menaxhimi I botës shtazore në aeroport” po mbahet në Prishtinë... Lexo më shumë
08/10/2021 KOMUNIKATË
Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës informon të gjithë qytetarët se nga data 14 deri më 24 tetor 2021, në... Lexo më shumë
Një numër prej 177,716 udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari gjatë muajit shtator.... Lexo më shumë
Në bazë të Memorandumit të Mirëkuptimit të nënshkruar më 8 Dhjetor 2010 midis Agjencisë Kroate të Aviacionit Civil (HACZ) dhe... Lexo më shumë
Gjatë muajit gusht, një numër prej 383,776 udhëtarëve kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës ‘’Adem Jashari’’.... Lexo më shumë