Kontakti


ADRESA POSTARE:

Autoriteti i Aviacionit Civil
Rruga “Zejnel Salihu” nr. 22
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

Tel: +383 (0)38 248 629
Fax: +383 (0)38 211 009

Zyrtari për Komunikim me Publikun
e-mail: infocaa@caa-ks.org

Tel: +383 (0)38 248 629 lok 121


ORARI I PUNËS:

E hënë – E premte
08:00 – 16:00


TË DREJTAT E TRAFIKUT (lejet për fluturime)

Kontakto Ministrinë e Infrastrukturës.

TË DREJTAT E UDHËTARËVE

Kontakto Ministrinë e Infrastrukturës.

LEJET PËR GAT-VFR

Për fluturimet GAT-VFR kontaktoni AAC-në në gat@caa-ks.org  ose +383 (0)38 248 629 x 131 ose 125. Kërkesa për këto fluturime bëhet vetëm gjatë orarit të punës;  e hëne-e premte, 08:00-16:00.

APROVIMET E OPERIMEVE ME DRON

Për aprovimet e operimeve me Sisteme të mjeteve ajrore pa pilot (dron) kontaktoni AAC-në në drones@caa-ks.org ose +383 38 248 629 x 132 apo në faqen e RPAS. Kërkesa për këto aprovime bëhet vetëm gjatë orarit të punës; e hëne-e premte, 08:00-16:00.

RAPORTIM PËR EMERGJENCA TË AVIACIONIT
Ne rastet e emergjencave të aviacionit, e në të cilat nuk përfshihen rastet e mësipërme, Komisioni për Hetim të Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike-KHAIA është në shërbim 24/7 dhe emergjent, ku çdo njoftim për ndonjë aksident apo incident mund të lajmërohet në numrin kujdestar ose nëpërmjet postës elektronike:

KHAIA info:
Tel: 0800 90000
Tel: +383 45 356 666:
E-mail: KHAIA@rks-gov.net


NA KONTAKTONI:

[bws_google_captcha]
سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet