Lajme


Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kane aplikuar për pjesëmarrje në provimin teorik për licencë të pilotit të paraglajdit, se... Lexo më shumë
Prishtinë, 20 gusht 2014 Referuar rasteve shqetësuese të raportuara gjatë vitit të kaluar si dhe disa rasteve të evidentuara këtë... Lexo më shumë
Pasagjerët e bllokuar në aeroporte apo në pritje të bagazheve të humbura tani mund të përdorin  aplikacion mobil për të... Lexo më shumë
Më 13 dhe 14 maj 2014, AAC-ja ishte nikoqire e Takimit të Nivelit të Lartë për Skemën e Performancës së... Lexo më shumë
Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacioni Civil ka nënshkruar Rregulloren nr. 7/2014 mbi Operimin e mjeteve ajrore. Kjo rregullore... Lexo më shumë
Përmes Vendimit nr. 02/ZDP/VE/2014 të datës 6 mars 2014, Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së ka aprovuar programin nxitës të operatorit... Lexo më shumë
Gjatë vitit të kaluar dhe sivjet është raportuar një numër i konsiderueshëm i rasteve te drejtimit të dritës së laserëve... Lexo më shumë
Sikurse në vitin 2012, edhe në dhjetor të 2013-s, AAC-ja ka bërë matjen e kënaqshmërisë së shfrytëzuesve të shërbimeve që... Lexo më shumë
Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacioni Civil ka nënshkruar Rregulloren nr. 6/2013 mbi Rregullat në ajër  . Kjo rregullore... Lexo më shumë
Është publikuar Raporti nr. 4/2013 për konsultimin publik të palëve të interesit lidhur me projekt-rregulloret e AAC-së: – Rregullore për... Lexo më shumë