Lajme Buletini 81 – qershor 2018


31/07/2018

Në Buletinin e qershorit mund të lexoni:

  • Ministri Lekaj vizitoi AAC-në
  • U mbajt takimi vjetor i Komitetit të Përbashkët të Marrëveshjes HPEA
  • Fotolajme: Raportimi i AAC-së në dy komisione parlamentare
  • Rritje e numrit të udhëtarëve (13%) gjatë muajit maj në ANP “Adem Jashari”
  • Kryesuesi i KHAIA-s është prezantuar në buletinin e Akademisë së Aviacionit të Singaporit
  • Autorial nga Lendita Kika-Berisha: Matja e nivelit të sigurisë në aviacionin civil
  • Intervistë me znj. Fetije Zymi-Sipahi: 40 vite punë dedikuar shërbimit të udhëtarëve në tre terminale të Aeroportit të Prishtinës
  • A janë çmimet e ulëta të karburantit gjithmonë lajm i mirë për kompanitë ajrore dhe udhëtarët?
  • Disa pyetje për sulmet e shpezëve në aeroplan

Lexim të këndshëm!