Lajme Njoftim: Organizimi i provimit praktik për licencë të pilotit të paraglajdit


23/05/2018

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar për pjesëmarrje në provimin praktik për licencë të pilotit të paraglajdit dhe gradimeve për pilot tandem, se ky provim do të mbahet më 09 qershor 2018, me fillim në ora 08:00, në kodrën e Goleshit.