Miratimi dhe mbikëqyrja ekonomike e operatorëve


Përpos përmbushjes së kushteve të sigurisë për miratim apo certifikim të operatorëve, operatorët e aeroportit, të agjencisë së shërbimeve të navigacionit ajror apo të kompanive që ofrojnë shërbime në tokë duhet të dëshmojnë para AAC-së plotësimin edhe të kushteve ekonomike. Operatorët kërkohet që të dëshmojnë qëndrueshmërinë financiare dhe posedimin e një police të sigurimit me mbulim të vlefshëm për dëmet që mund t’ia shkaktojnë një pale të tretë gjatë ekzekutimit të shërbimit. Qëndrueshmëria financiare te operatorët siguron mirëmbajtjen e nivelit të lartë të sigurisë në operime nga ana e tyre.

Pasi të jenë miratuar ose certifikuar, këta operatorë vazhdojnë të jenë në mbikëqyrje të vazhdueshme nga AAC-ja për mirëmbajtjen e kritereve të sigurisë dhe atyre ekonomike. Mbikëqyrja vjetore ekonomike e operatorëve të licencuar kryhet përmes vlerësimit të biznes planit, pasqyrave të audituara financiare dhe të policës së sigurimit. Mbikëqyrja ekonomike e operatorëve në Republikën e Kosovës bëhet në përputhje me Rregulloren nr. 3/2015 mbi tarifat në aeroporte, Rregulloren nr. 7/2012 mbi kushtet për ofrimin e shërbimeve të navigacionit ajror dhe Rregulloren nr. 4/2011 mbi qasjen në tregun e shërbimeve në tokë.

Rregulloret


03-2015 Tarifat e aeroportit
07-2012 Kushtet për ofrimin e shërbimeve të navigacionit ajror
04-2011 Qasja ne tregun e sherbimeve ne toke

Publikimet Teknike


TP 16 Kriteret dhe procedurat për aprovimin e shërbimeve në tokë

Formularët


Tarifat


Raportet


Kontaktet


 

Besnike Ukmata
Drejtor
Departamenti për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Rregullim Ekonomik të Aviacionit
Tel: +383 38 248 629 lok. 109
besnike.ukmata@caa-ks.org

 

Arianit Dobroshi
Zyrtar i lartë
Departamenti për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Rregullim Ekonomik të Aviacionit
+383 38 248 629 lok. 108
arianit.dobroshi@caa-ks.org

 

Granit Berisha
Zyrtar për rregullim ekonomik të aeroporteve dhe shërbimeve të navigacionit ajror
Departamenti për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Rregullim Ekonomik të Aviacionit
+383 38 248 629 lok. 135
granit.sh.berisha@caa-ks.org

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet