Lajme


Gjatë tre mujorit të dytë të vitit 2012 ka vazhduar rritja solide e numrit të udhëtarëve në Aeroportin Ndërkombëtar të... Lexo më shumë
Njoftohen të gjitha palët e interesuara për mundësinë e shprehjes së komenteve dhe vërejtjeve të tyre në Draft Rregulloret e... Lexo më shumë
Ju lutemi vini re se Autoriteti i Aviacionit Civil të Kosovës ka ndërruar zyrat. Tani gjendemi në Lagjen Arbëria në... Lexo më shumë
On 7 March Kosovo CAA launched a redesigned website. The new website has been redesigned by adapting to the needs... Lexo më shumë