Lajme Takimi i Komitetit të Programit Shtetëror të Sigurisë në aviacionin civil (PShS)


17/03/2020

Me kërkesë të Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit të Aviacionit Civil, Eset Berisha, sot u takua Komiteti për PShS-në për të diskutuar mbi gjendjen në vendin tonë pas shpalljes së Pandemisë nga OBSH-ja dhe vendimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës për masat parandaluese të përhapjes së COVID 19 dhe ndikimin e kësaj situate në transportin ajror.

Pjesëmarrës iishin edhe të gjithë anëtarët tjerë të Komitetit, Bahri Nuredini, Drejtor i Agjencisë për Shërbime të Navigacionit Ajror, Fadil Kodra, Drejtor i përgjithshëm i Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave, Avdi Kamerolli, Drejtor i Departamentit të Aviacionit Civil në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Ambientit, dhe Mirsim Beqiri, Kryesues i Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike.

Në takim u diskutuan sfidat dhe veprimet nga pikëpamja e secilës fushë të aviacionit të përfaqësuar në këtë forum, në situatën kur fluturimet janë të limituara për shkak të lejimit vetëm të fluturimeve në shkuarje, atyre ushtarake dhe për qëllime mjeksore dhe në situatë kur institucionet ballafaqohen me reduktim të personelit për të mbrojtur shëndetin e tyre dhe njëkohësisht ofrojnë shërbime pa ndërprerje.

Komiteti u dakordua për koordinim të ngushtë këto ditë kur të gjithë akterët me rol në aviacionin civil janë në gjendje gatishmërie në zbatim të vendimeve nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Zyra për Komunikim me Publikun

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet