Lajme NJOFTIM ZYRTAR


15/04/2020

 

Si përgjigje ndaj shpërthimit të pandemisë SARS-CoV-2 (COVID-19) në shtetet anëtare të BE-së si dhe raporteve dhe rekomandimeve të publikuara në vazhdimësi nga OBSH, ICAO dhe ECDC, Agjencia Evropiane e Aviacionit Civil (EASA) me date 7 prill 2020 ka publikuar Buletinin e Informacioneve të Sigurisë (SIB), duke ofruar rekomandime për Autoritetet e Aviacionit Civil, Operatorët Ajror Komercial (CAT), Operatorët Ajror të Shërbimeve Emergjente Mjekësore (A-EMS) si dhe Aeroporteve për të zvogëluar rrezikun e përhapjes së virusit COVID-19.

Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës ka monitoruar nga afër rekomandimet e EASA për zhvillimet e fundit në lidhje me shpërthimin virusit COVID-19 dhe në veçanti udhëzimet dhe rekomandimet më të fundit të lëshuara Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës.

Në këtë kontekst, duke pasur parasysh faktin që Republika e Kosovës është palë nënshkruese e Marrëveshjes për Hapësirën e Përbashkët Ajrore Evropiane (HPEA), Autoriteti i Aviacionit Civil njofton të gjithë të operatorët ajror se këto masa janë të zbatueshme edhe në Republikën e Kosovës nga data 15 prill 2020.

https://ad.easa.europa.eu/blob/EASA_SIB_2020_02_R4.pdf/SIB_2020-02R4_1

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet