Lajme Njoftim për palet e interesit për konsultim publik të Urdhëresës Administrative (AAC) Nr. 1/2019 për Përdorimin e Gjuhës në Bord të Aeroplanit.


31/05/2019

                                  

 

Autoriteti i Aviacionit Civil të Kosovës, njofton të gjitha palët e interesit për nxjerrjen në konsultim publik nga data 31 maj deri më 15 qershor 2019, të Urdhëresës Administrative (AAC) Nr. 1/2019 për Përdorimin e Gjuhës në Bord të Aeroplanit.

Me qëllim të rritjes së sigurisë së pasagjerëve dhe përmirësimit të reagimit të tyre në rast të ndonjë emergjence, Autoriteti i Aviacionit Civil ka përgatitur këtë urdhërese administrative në bazë të të cilës kërkohet që udhëzimet e rregullave të sigurisë në bord të aeroplanit të bëhen edhe në gjuhën zyrtare të Republikës së Kosovës, që është e kuptueshme për shumicën e pasagjerëve në bord të aeroplanit.

Urdhëresa në fjalë është në përputhje me Ligjin e Aviacionit Civil Nr. 03/L-051, Ligjin Nr. 02/L-37 për Përdorimin e Gjuhëve, si dhe me Doracakun për Informim dhe Udhëzime për Sigurinë e Pasagjerëve të Organizatës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil (ICAO Doc.10086)

I sigurojmë të gjitha palët e interesuara që  çdo koment/sugjerim i dhënë në lidhje me urdhëresën, do të shqyrtohet dhe do të merret në konsiderim para se versioni përfundimtar i kësaj Urdhërese Administrative të hyj në fuqi në.

Zyra për Marëdhënie me Publik

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet