Lajme NJOFTIM PËR UDHËTARËT PËR ITALI, GJERMANI, FRANCË DHE ZVICËR


13/03/2020

Ministria e Infrastrukturës plotëson vendimin për pezullim të fluturimeve:

Me qëllim të lejimit të kthimit të udhëtarëve,shtetasve të shteteve për të cilat vlen pezullimi i përkohshëm i të gjitha linjave të udhëtimit ajror dhe tokësor drejt këtyre shteteve, nga dt.13.03.2020 ora 18:00 lejohen fluturimet në ardhje nga këto shtete, pa udhëtarë vetëm me ekuipazh të fluturimit, deri me 16.03.2020, në ora 24:00.

Zyra per Komunikim me Publikun