Lajme NJOFTIM


18/03/2020

Ndryshohet vendimi i Qeverisë së Republikës së Kosovës nr. 01/09 dt. 13.03.2020, me të cilin u pezuluan përkohësisht të gjitha fluturimet në ANP “Adem Jashari” përvec atyre ushtarake dhe emergjencave mjekesore, tani lejohen edhe linjat e fluturimit në ardhje me shtetas të Republikës së Kosovës apo staf diplomatik në bord, të cilët e kishin të pamundur të kthehen në Republikën e Kosovës. Këto fluturime do të lejohen vetëm me leje të vecantë të Ministrit të Infrastrukturës dhe Ambientit, pas konsultimit me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe të Diasporës.

 

Zyra për Komunikm me Publikun