Lajme Njoftim


13/03/2020

 

Njoftohen të gjithë udhëtarët dhe kompanitë ajrore se sipas Vendimit nr. 2961 dt. 12.03.2012, të Ministrit të Infrastrukturës dhe Ambientit, të gjitha fluturimet në ardhje nga Gjermania, Franca, Italia dhe Zvicra do të pezullohen nga data 13 mars 2020, në ora 15:00min.

Vendimi është i përkohshëm dhe mund të ndryshohet dhe plotësohet varësisht prej rekomandimeve nga IKShP.

Ju faleminderit për mirekuptim

Zyra për Komunikim me Publikun