Lajme Njoftim


17/12/2019

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil, z. Eset Berisha, dje nënshkroi Urdhëresën Administrative (AAC) nr. 02/2019 për përdorimin e gjuhës në bord të aeroplanit. Qëllimi i kësaj Urdhërese Administrative, është përcaktimi i transmetimit të detyrueshëm të rregullave të sigurisë në bord të aeroplanit edhe në një nga gjuhët zyrtare të Republikës së Kosovës, të kuptueshme për shumicën e pasagjerëve në bord gjatë një fluturimi. Në bazë të kësaj Urdhërese, kompanitë ajrore që realizojnë fluturime ndërkombëtare nga një aeroport ndërkombëtar dhe të cilat kanë si destinacion një aeroport ndërkombëtar të Republikës së Kosovës, apo të cilat nisen nga ndonjë aeroport ndërkombëtar i Republikës së Kosovës në drejtim të ndonjë aeroporti tjetër ndërkombëtar, duhet të transmetojnë rregullat e sigurisë në bord të aeroplanit edhe në gjuhën e kuptueshme për shumicën e pasagjerëve në bord të atij aeroplani. Në bazë të kësaj Urdhërese nëse kompanitë ajrore nuk zbatojnë dispozitat e saj atëherë duhet që pasagjerët të paralajmërohen qartë dhe saktë, paraprakisht gjatë procesit të blerjes së biletës, për përjashtim nga zbatimi i këtyre dispozitave. Urdhëresa e plotë mund të shkarkohet nga web faqja zyrtare e AAC-së.

https://caa.rks-gov.net/urdherese-administrative-nr-02-2019/

Zyra për Komunikim me Publikun

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet