Lajme Nga takimi i Drejtorit të Përgjithshëm Eset Berisha me Ministrin e Infrastrukturës, Pal Lekaj


17/05/2019

Drejtori Berisha në kuadër të bashkëpunimit të rregullt ndërinstitucional, takoi ministrin Lekaj të cilin e informoi për zhvillimet në AAC dhe në përgjithësi për aviacionin civil në vendin tonë.

Në këtë takim u diskutua për sigurinë e aviacionit dhe në vecanti për aktivitetet e AAC-së në funksion të rritjes së sigurisë. Ndër to, ishte edhe rritja e kontrolleve të sigurisë së aeroplanëve të huaj të kryera nga inspektorët e AAC-së dhe adresimi me kohë i shqetësimeve të pranuara nga qytetarët tonë të cilët shfrytëzojnë fluturimet e kompanive ajrore nga ANP “Adem Jashari”.

Si lajm i mirë për vendin, u konsiderua vendimi i kompanisë ajrore gjermane “Eurowings” pjesë e rrjetit Lufthansa, për stacionimin e një aeroplani në ANP “Adem Jashari”. Me këtë investim gjerman do të bëhet lidhja më e mirë e ANP “Adem Jashari” me aeroportet tjera në Europë, si dhe do të rriten mundësitë edhe për lidhje më të mira për fluturime tej oqeanike. Menjëherë pas kësaj, zyrtarët e kësaj kompanie janë zotuar për hapjen e qendrës trajnuese për personel të ekuipazhit të cilët do të shërbejnë në fluturimet e kësaj kompanie gjithandej botës.

Ministri Lekaj, shprehu përkrahjen e tij për pesonelin e aviacionit dhe u zotua se do të përmbush me përpikëri obligimet e tij për të siguruar një status meritor në kuadër të administratës së shtetit, për të gjithë personelin profesional të aviacionit civil të punësuar në AAC dhe ASHNA.

 

Zyra për Marrëdhënie me Publikun

Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës

Lagjja Arbëria, Rruga Ahmet Krasniqi Nr.208, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel: +383 38 248 629 ext.106  +383 45 861 691- Fax: +383 38 211 009 – ëeb: www.caa-ks.org

 

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet