Lajme Mbahet takim lamtumirës me LTC. Malerba


10/11/2020

Sot me datë 10 nëntor 2020, Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së me bashkëpunëtorë priti në takim lamtumirës LTC. Malerba nga njësiti J3-Air i KFOR-it. Në këtë takim z. Ejupi falënderoj LTC Malerba për kontributin e tijë të pa rezervë për çështjet e ndërlidhura me aviacionin civil. LTC. Malerba shprehu kënaqësinë për shërbimin e tijë në Kosovë dhe vlerësoi pozitivisht të arriturat në aviacion gjatë kësaj periudhe. Me këtë rast z. Ejupi i dëshiroi mirëseardhje edhe zëvendësit të tij LTC. Nappi duke shpresuar në vazhdimin e raporteve të shkëlqyeshme në mes të AAC-së dhe KFOR-it.