Lajme Mbahet punëtori për Rregulloren nr. 1/2014 mbi aftësimin profesional të punonjësve të aerodromit


16/05/2015

Me qëllim të koordinimit të përbashkët të veprimeve për zbatimin e plotë të Rregullores nr. 1/2014 mbi aftësimin profesional të punonjësve të aerodromit dhe punonjësve tjerë të kontraktuar, ofruesve të shërbimeve në tokë dhe përdoruesve të shërbimeve të aerodromit të cilët vet kryejnë shërbime në tokë, Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës (AACK) ju fton që të merrni pjesë në punëtorinë e organizuar më 4 qershor 2015, e enjte,  duke filluar nga ora 09.00, ku do të prezentohet Rregullorja nr. 1/2014 dhe procesi i zbatimin të saj, dhe më tutje do të ketë diskutime dhe konsultime për çështje të ndryshme që lidhen me zbatimin e kësaj rregulloreje, me theks të veçantë në kushtet për autorizimin e  organizatave për aftësime profesionale.

Agjenda

09:00-12:00
Prezentimi i rregullorës nga inspektorët e aerodromeve;

13:00-16:00
Diskutime dhe konsultime për temat e ndryshme të rregullores;

Pauzat:
12:00-13:00 – Pauza e drekës;
10:30- 11:00 dhe 14:30- 15:00 Pauzë e kafesë;

Lokacioni
Objekti i AACK-së – salla Amelia, në adresën më poshtë:

Arbëria, rr. Ahmet Krasniqi p.n.
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Ju lutem të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj përmes e-mailit alban.ramabaja@caa-ks.org ose telefonit 038/248-629 lok.107 ose 122.

Vegëza për shkarkimi e rregullorës.

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet