Lajme Kryetarja e Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal vizitoi AAC-në


27/02/2018

Kryetarja e Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal, znj. Sala Berisha-Shala, vizitoi Autoritetin e Aviacionit Civil, në kuadër të aktiviteteve të rregullta të mbikëqyrjes së agjencive të pavarura që i raportojnë këtij Komisioni. Kryetarja u prit nga z. Samet Dalipi, Kryesues i Bordit Mbikëqyrës të AAC-së dhe menaxhmenti i AAC-së, i kryesuar nga Drejtori i përgjithshëm, z. Dritan Gjonbalaj, dhe Zëvendësdrejtori i përgjithshëm, z. Xhelil Bekteshi.

Kryesuesi i Bordit Mbikëqyrës dhe Drejtori i përgjithshëm i AAC-së e informuan Kryetaren për aktivitetet e AAC-së, të arriturat në aspektin e zbatimit të legjislacionit të BE-së, për sfidat me të cilat ballafaqohet AAC-ja si dhe për veprimet e ndërmarra me qëllim të zbatimit të rekomandimeve të Komisionit për Raportin vjetor të AAC-së për vitin 2015.

Kryetarja e Komisionit, z. Sala Berisha-Shala përgëzoi AAC-në për punën e mirë dhe rikonfirmoi gatishmërinë e Komisionit për mbështetje të vazhdueshme, përderisa AAC-ja vazhdon të punojë në përputhje me ligjet në fuqi. Ajo shtoi se AAC-ja është një agjenci shembull që vullneti i mirë për punë tejkalon barrierat për të realizuar synimet strategjike.

Për shkak të disa raportimeve në media kohën e fundit lidhur me sigurinë dhe sigurimin e operimeve në aviacionin civil, z. Gjonbalaj përfitoi nga rasti që t’ia rikonfirmojë Kryetares se në asnjë moment operimet e aviacionit civil në ANP “Adem Jashari” dhe në Agjencinë për Shërbime të Navigacionit Ajror nuk kanë qenë të rrezikuara dhe se autoritetet publike me përgjegjësi në mbikëqyrjen e aviacionit civil po e kryejnë punën e tyre me përgjegjësi e komptencë të plotë. Gjithashtu, ai dha një raport të shkurtër rreth procesit për normalizimin e plotë të hapësirës së ulët ajrore të Kosovës, të udhëhequr nga NATO-ja që do të intensifikohet gjatë vitit 2018 më synim që korridore të reja ajrore midis Kosovës dhe Shqipërisë, Malit të Zi e Serbisë të hapen në fillim të vitit 2019, gjë që do të shkurtonte kohën e fluturimit për në Prishtinë për 20 minuta.

Gjatë takimit u përmenden edhe sfidat e AAC-së siç janë përcaktimi i  një objekti qeveritar për vendosjen e AAC-së ose ndërtimi i objektit me të hyrat vetanake, pamundësia për të rekrutuar stafin e paraparë sipas Rregullores së brendshme të AAC-së etj. Kryetarja Berisha-Shala premtoi se në koordinim me Komisionin Parlamentar për Buxhet dhe Financa do të shqyrtojë kërkesat e AAC-së.

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet