Lajme Komunikatë për media


26/03/2019

Drejtori i përgjithshëm i AAC-së, Eset Berisha në vizitë zyrtare te ofruesi hungarez i shërbimeve të navigacionit ajror HungaroControl në Budapest

Prishtinë,26.03.2019

Drejtori i përgjithshëm i AAC-së, Eset Berisha, me bashkëpunëtor, ka qëndruar për vizitë zyrtare te ofruesi hungarez i shërbimeve të navigacionit ajror, HungaroControl në Budapest të Hungarisë, ku u prit nga z. Kernel Szeppessy, Kryeshef Ekzekutiv dhe bashkëpunëtoret e tij.

Drejtori Berisha, nënvizoi rëndësinë e ofrimit të shërbimeve të navigacionit ajror në hapësirën e lartë ajrore të Republikës së Kosovës nga HungaroControl. Ai theksoi se ky angazhim është i natyrës së përkohshme dhe se do të vazhdoj deri në arritjen e kapaciteteve të nevojshme nga ASHNA e Republikës së Kosovës, për marrjen e këtyre përgjegjësive.

  1. Szeppessy, shfaqi një prezantim të punës së deritashme të HungaroControl dhe të Qendrës Zonale Kontrolluese, e hapur rishtazi, për menaxhim të trafikut ajror, në të cilën përveç Hungarisë, ofrohen edhe shërbime të navigacionit ajror për hapësirën e lartë ajrore të vendit tonë. Vitin e kaluar nga kjo qendër ishin shërbyer rreth 100.000 mbikalime të hapësirës ajror, ndërsa këtë vit pritet rritje e theksuar e këtyre shërbimeve.

Bashkëpunimi në mes të dy palëve do të vazhdoj në të ardhmen edhe në mes autoriteteve rregullatorë, kjo u dakorduan edhe me zyrtarët e aviacionit civil hungarez.

 

 

 

 

 

 

 

Zyra për Komunikim me Publik

Autoriteti i Aviacionit Civil i KosovësLagjja Arbëria, Rruga “Ahmet Krasniqi” Nr.208, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës Tel: +383 38 248 629 ext.106 – Fax: +383 38 211 009 – Web: www.caa-ks.org

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet