Lajme Intervistë e z. Islami për përgatitjet për hapjen e kufijve ajrorë


12/06/2020

U.D. Drejtori i përgjithshëm i AAC-së z. Arianit Islami është deklaruar përmes një interviste për emisionin Sot të KTV-së për përgatitjet që po bëhen për hapjen e kufijve ajrorë dhe masat që do të merren për normalizimin e operimeve ajrore.