Lajme Instruktorë vendas mbajtën trajnim për operacionet e shkrirjes së aeroplanëve nga akulli e dëbora në ANP


05/11/2020

Gjatë kësaj jave në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” u mbajt trajnimi për operacionet e shkrirjes së aeroplanëve nga akulli e dëbora, për operatorët e pajimeve si dhe personelin mbikqyrës për këto operacione në aeroport të cilat janë ndër shërbimet më të ndieshme dhe më të rëndësishme gjatë sezonës dimërore. Atë çka e bën të veçantë këtë ngjarje është se për herë të parë në historinë e aviacionit në Kosovë ky trajnim u organizua dhe u realizua nga personeli profesional vendas i aeroportit.

I tërë procesi përgatitor, procesi i mësimdhënies si dhe testimit të kompetencës ka qenë subjekt i vlerësimit, aprovimit, dhe monitorimit të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës në përputhje me Rregulloren nr. 01/2014 mbi aftësimin profesional të punonjësve të aerodromit dhe punonjësve tjerë të kontraktuar, ofruesve të shërbimeve në tokë dhe përdoruesve të shërbimeve të aerodromit të cilët vet kryejnë shërbime në tokë. Ndërsa programi trajnues për këtë fushë është bërë në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare të sigurisë dhe cilësisë të aplikueshme në botë dhe tek ne “SAE Standards”. “SAE International”, e njohur si “Shoqata e Inxhinierisë Automotive”, është një shoqatë profesionale me bazë në Sh.B.A, organizatë me aktivitet global për zhvillimin e standardeve insdustriale për profesionistë të inxhinierisë në industri të ndryshme. “Programi i Zhvillimit të Standardeve Teknike SAE” tashmë gati një shekull është në mesin e dispozitave kryesore në industrinë automotive në fushat që lidhen me hapësirën ajrore, automobilizëm, si dhe automjeteve komerciale në përgjithësi.

Gjatë procesit të vlerësimit, inspektorët e AACK vlerësuan lartë kompetencën dhe efikasitetin në mësimdhënie për instruktorin e këtij programi trajnues si njëri ndër ekspertët e paktë edhe në rajon të kësaj fushe shumë të rëndësishme për sigurinë e mjeteve ajrore që frekuentojnë aeroportin tonë ndërkombëtar.

AACK përkrahë dhe inkurajon gjithnjë operatorët dhe profesionistët e fushës së aviacionit për ofrimin trajnimeve profesionale në dobi të ngritjes profesionale të të gjithë personelit të aviacionit në Kosovë.

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet