Lajme Inspektoret e AAC-së në takim me përfaqësuesit e KOSTT-it


17/07/2019

Në vazhdën e takimeve me  përfaqësues të ministrive, komunave dhe palëve tjera të interesit,  lidhur me mbikëqyrjen e implementimit të Rregullores Nr. 03/2019 për Shënjimin e Pengesave dhe Rregullores nr. 09/2018 mbi Zonat Mbrojtëse të Aerodromit, inspektoret e AAC-së Z. Minir Istrefi dhe Z. Emir Hiseni sot realizuan takimin me përfaqësuesit e KOSTT-it.

Sipas Rregullores për shënjimin e pengesave, e cila është plotësisht në përputhje me Rregulloret e aviacionit civil të Bashkimit Evropian, të gjitha telat e varur apo kabllot që kalojnë mbi një lumë, luginë ose autoudhë duhet të shënjohen, dhe shtyllat e tyre duhet të shënjohen (ngjyrosen) dhe ndriçohen, nëse një studim aeronautik tregon se telat ose kabllot mund të përbëjnë rrezik për aeroplanët dhe helikopterët.

Identifikimi në terren dhe regjistrimi i largpërçuesve mbi rrugët e Republikës së Kosovës, është bërë gjatë vitit 2018 sipas kategorizimit të rrugëve, duke ju dhënë prioritet autoudhëve (R6 dhe R7), rrugëve nacionale (N2, N9 dhe N25) që kanë së paku nga 4 shirita (2×2), si dhe rrugëve që janë të ngushta (me dy shirita), por kanë frekuencë të madhe dhe pritet së shpejti të zgjerohen (N25 Prishtinë – Merdarë).

Takimi me përfaqësuesit e KOSTT kishte për qëllim prezantimin e rregullave dhe procedurave për shënjimin e pengesave, veçanërisht largpërçuesve të identifikuar. Gjatë takimit janë diskutuar sfidat e implementimit të plotë të Rregullores dhe veprimet të cilat duhet të ndërmerren nga KOSTT-i për të qenë përputhje me standardet e aplikueshme. Jemi dakorduar që KOSTT-i të paraqes AAC-së një plan të veprimit për zbatimin e Rregulloreve në fuqi.

Zyra për Komunikm me Publik

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet