Lajme Inspektoret e AAC-së në takim me përfaqësuesit e Departamentit për Planifikim Hapësinor MMPH


06/08/2019

Inspektoret e Autoritetit të Aviacionit Civil  vazhdojnë takimet me  përfaqësues të ministrive, komunave dhe palëve tjera të interesit,   lidhur me mbikëqyrjen e implementimit të Rregullores Nr. 03/2019 për Shënjimin e Pengesave dhe Rregullores nr. 09/2018 mbi Zonat Mbrojtëse të Aerodromit. Me 06.08.2019 z. Minir Istrefi dhe z. Emir Hiseni realizuan takimin me Udhëheqësin e Departamentit për Planifikim Hapësinor, Ndërtim dhe Banim z. Servet Spahiu dhe znj. Suzana Goranci.

Takimi me Udhëheqësit e Departamentit për Planifikim Hapësinor, Ndërtim dhe Banim kishte për qëllim prezantimin e rregullave dhe procedurave për shënjimin e pengesave dhe për  zonat mbrojtëse të aerodromit. Gjatë takimit janë diskutuar  sfidat e implementimit të plotë të Rregulloreve Nr. 09/2018 për zonat mbrojtëse të aerodromit dhe Rregullores Nr.  03/2019 për shënjimin e pengesave dhe veprimet të cilat duhet të ndërmerren nga departamentit përkatëse në MMPH, për të qenë në përputhje me standardet e aplikueshme, po ashtu inkurajuam ata që t’ vazhdojmë bashkëpunimin ndërinstitucional në mënyrë që të koordinohemi sa më mirë në zbatimin e këtyre Rregulloreve.

AAC do të jetë e hapur të asistoj në interpretimin e standardeve të aplikueshme për të siguruar implementimin e plotë të Rregullores Nr. 03/2019 për Shënjimin e Pengesave dhe Rregullores nr. 09/2018 mbi Zonat Mbrojtëse të Aerodromit.

 

 

 

 

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet