Lajme Inspektorët e AAC-së bënë inspektim në ANP për masat anti-COVID-19


31/10/2020

Më 30 tetor inspektorët e AAC-së Dr. Driton Avdiu dhe Alban Ramabaja kanë bërë një inspektim në ANP “Adem Jashari” në lidhje me masat anti-COVID-19.

Inspektorët e AAC-së kanë diskutuar me përfaqësuesit e LKIA listën kontrolluese të hartuara nga EASA me qëllim të zbatimit sa më uniform të masave për frenimin e përhapjes së COVID-19. Përfaqësuesit e operatorit të ANP “Adem Jashari” sqaruan në secilën pikë praninë, përshtatshmërinë, operabilitetin dhe efektivitetin e zbatimit të masave të parashikuara në këtë dokument.

Palët janë pajtuar që operatori deri në fillim të javës së ardhshme të tregojë me shkrim në kuadër të listës kontrolluese, për secilën pikë dokumentin-referencën përkatëse, për mënyrën e zbatimit të masave që ka deklaruar se i ndërmerr, me qëllim të frenimit të përhapjes së COVID-19. Pastaj, mbi bazë të këtyre informatave, AAC-ja do të vazhdojmë mbikëqyrjen e rregullt të zbatimit të masave që dalin nga Protokolli i Sigurisë së Shëndetit në Aviacion, të mbështetur në Buletinin Informativ të Sigurisë të dt. 28.07.2020 të EASA-s që është aprovuar nga AAC-ja në formë të Urdhëresës Administrative të dt. 30.07.2020.

Pas mbarimit të takimit, inspektorët e AAC-së kanë vazhduar inspektimin ad-hoc në ANP “Adem Jashari”, me qëllim të verifikimit të zbatimit të Planit të Veprimit të ofruar nga operatori për rinisjen e fluturimeve. Si rezultat i këtij inspektimi mund të konkludohet si më poshtë:

  • Në hyrje të terminalit tuneli automatik dezinfektues nëpër të cilin kalojnë pasagjerët është funksional;
  • Kamera termike në hyrje të terminalit monitoron në vazhdimësi temperaturën trupore të pasagjerëve;
  • Në nisje, para regjistrimit pasagjerët mbajnë maska dhe ruajnë distancën ndërmjet tyre;
  • Gjatë kontrollit trupor, zyrtarët e sigurimit të aeroportit janë të pajisur me pajisje mbrojtëse (dorëza, maska dhe mbrojtëse xhami për fytyrë);
  • Pasagjerët para portave në nisje janë të ulur në bazë të konfiguracionit të ulëseve të markuara nga operatori – një po, një jo.
سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet