Lajme Falënderim për dy pilotët e helikopterëve të KFOR-it Kroat, në mbështetje të Kryeministrit të Kosovës dhe ministrave të tij


26/07/2021

Sot gjatë një inspektimi që realizuam në Aeroportin e Prishtinës LKIA ’’Adem Jashari’’, Inspektorët e Autoritetit të Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës (AAC), vizituan terminalin ushtarak të KFOR-it (PRC), për të falënderuar dy pilotët Kroat për mbështetjen që i kanë dhënë Kryeministrit të Republikës së Kosovës z. Albin Kurti s’bashku me ministrat e tij, për të realizuar vizitën në vendngjarje te aksidenti tragjik që ndodhi me autobus nga Gjermania për në Kosovë, gjatë kthimit të bashkatdhetarëve tanë.

𝐹𝑜𝑡𝑜 𝑚𝑒 𝑑𝑦 𝑝𝑖𝑙𝑜𝑡ë𝑡 𝑔𝑗𝑎𝑡ë 𝑣𝑖𝑧𝑖𝑡ë𝑠 𝑛ë 𝑡𝑒𝑟𝑚𝑖𝑛𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑢𝑠ℎ𝑡𝑎𝑟𝑎𝑘 𝑡ë 𝐾𝐹𝑂𝑅-𝑖𝑡 𝑚ë 26 𝑘𝑜𝑟𝑟𝑖𝑘