Lajme Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së merrë pjesë në konferencën e organizuar nga IATA “Wings of Change Europe”


19/11/2019

Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së është duke marrë pjesë në konferencën e organizuar nga IATA “Wings of Change Europe”, në mesin e shumë përfaqësuesve të industrisë së aviacionit dhe autoriteteve të aviacionit civil të Europës.

Duke marrë në konsideratë sfidat globale rreth ndyshimeve klimatike, temë kryesore e kësaj konference  është zhvillimi i mëtutjeshëm i aviacionit në mënyrë të qëndrueshme dhe të sigurtë.

Zyra për Komunikim me Publikun