Lajme


Ministri i MMPHI-së z. Liburn Aliu, dje, më 7 nëntor 2023, emëroi z. Alban Ramabaja Ushtrues Detyre i Drejtorit të... Lexo më shumë
Zv. Drejtor i Përgjithshëm i AAC-së, Z. Arianit Islami, me bashkëpunëtorë ka pritur në takim të parë njoftues më dt.... Lexo më shumë
Zv. Drejtor i Përgjithshëm i AAC-së, Z. Arianit Islami, me bashkëpunëtorë ka pritur në takim më 9 tetor 2023 Ambasadorin... Lexo më shumë
Më 29 shtator, zëvendësues Drejtor i Përgjithshëm i AAC-së z. Arianit Islami ka mbrojtur me sukses doktoratën në fushën e... Lexo më shumë
Në kuadër të bashkëpunimit me partnerët, zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të AAC-së, z. Arianit Islami, me bashkëpunëtorë priti në... Lexo më shumë
Në kuadër të përmirësimit të raporteve me partnerët e AAC-së, sot në zyrat e AAC-së zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm... Lexo më shumë
Dje në zyrat e AAC-së zëvendësuesi i Drejtorit të Përgjithshëm të AAC-së, z. Arianit Islami, me bashkëpunëtorë priti në takim... Lexo më shumë
Ministri i MMPHI z. Liburn Aliu ka emëruar dje më 28 gusht 2023 z. Arianit Islami zëvendësues të Drejtorit të... Lexo më shumë
2,994,560 udhëtarë kanë udhëtuar për dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” gjatë vitit 2022, 37% më shumë se... Lexo më shumë
Më datën 13.01.2023, në zyrat e AAC-së, Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së së bashku me bashkëpunëtorët e institucionit u takua... Lexo më shumë