Lajme


Njoftim për rishpallje të konkursit për pozitën zyrtar i vlefshmërisë ajrore me nr. ref. AACK-ADM-BNJ/01/2015. Konkursi Aplikacioni per punesim Lexo më shumë
AAC-ja ka publikuar raportin e hetimit të rastit të aterrimit të paautorizuar të aeroplanit me shenjë fluturimi OK-RUU-10, më 19 shkurt,... Lexo më shumë
AAC-ja ka publikuar raportin “Pasqyra e Ndodhive të Raportuara 2014” në të cilin janë përmbledhur të gjitha ndodhitë e raportuara... Lexo më shumë
Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kane aplikuar për pjesëmarrje në provimin teorik për licencë të pilotit të paraglajdit, se... Lexo më shumë
Normalizimi  i  plotë i  hapësirës  së  ulët ajrore  të  Kosovës, që pritet të ndodhë së shpejti, do të ketë efekt... Lexo më shumë
Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kane aplikuar për pjesëmarrje në provimin teorik për licencë të pilotit të paraglajdit, se... Lexo më shumë
AAC-ja ka publikuar statistikat e udhëtarëve dhe fluturimeve për ANP “Adem Jashari” për vitin 2014. Një shpjegim më i hollësishëm i... Lexo më shumë
Më 8 dhjetor 2014, në Prishtinë, Autoriteti i Aviacionit Civil i përkrahur nga operatori i ANP “Adem Jashari” organizoi një... Lexo më shumë
Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kane aplikuar për pjesëmarrje në provimin teorik për licencë të pilotit të paraglajdit, se... Lexo më shumë
Prishtinë, 20 gusht 2014 Referuar rasteve shqetësuese të raportuara gjatë vitit të kaluar si dhe disa rasteve të evidentuara këtë... Lexo më shumë