Lajme


29/01/2020 Njoftim
Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës i njofton të gjithë kandidatët, se testi teorik për licencë të paraglajdit do të... Lexo më shumë
Pas evoluimit të përhapjes së infeksionit Coronavirus “2019-nCoV” në qytetin e Wuhan, të Republikës Popullore të Kinës (RPK), dhe bazuar... Lexo më shumë
28/01/2020 Njoftim
Në bazë të informatave të pranuara në Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës, për operime të pa autorizuara me paraglide... Lexo më shumë
z.Voss u interesua të informohej për së afërmi rreth zhvillimeve të aviacionit civil në Republikën e Kosovës në përgjithësi, mbarëvajtjen... Lexo më shumë
Sot Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së, z. Eset Berisha, priti në një vizitë zyrtare zëvendës-shefin e Zyrës së BE-së në... Lexo më shumë
Sot në ambasadën amerikane në Berlin, me anë të një ceremonie në prezencën e ambasadorit amerikan Richard Grenell, përfaqësuesit e... Lexo më shumë
Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka shërbyer gjithsej 2,373,698 udhëtarë në vitin 2019, sipas statistikave që ka mbledhur operatori... Lexo më shumë
17/12/2019 Njoftim
Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil, z. Eset Berisha, dje nënshkroi Urdhëresën Administrative (AAC) nr. 02/2019 për përdorimin e... Lexo më shumë
16/12/2019 Njoftim
Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil, z. Eset Berisha,  sot nënshkroi Rregulloren (AAC) Nr. 07/2019 për ndryshimin e... Lexo më shumë
09/12/2019 NJOFTIM
Sot me datën 09.12.2019 në përputhjet me obligimet ligjore është nënshkruar Marrëveshja e Bashkëpunimit në mes z. Eset Berisha, Drejtor... Lexo më shumë