Lajme Buletini 87 – maj 2019


07/05/2019

Në Buletinin e majit mund të lexoni:

 • Ka hyrë në fuqi Rregullorja (AAC) nr. 01/2019 lidhur me operimet ajrore
 • Realizohet auditimi i planifikuar në Agjencinë e Shërbimeve të Navigacionit Ajror
 • Ndalesa e operimit me aeroplanë B 737 MAX 8 dhe B 737 MAX 9 në Kosovë
 • AAC-ja ka publikuar “Pasqyrën e ndodhive në aviacion 2018”
 • AAC-ja ka publikuar Raportin Vjetor 2018
 • Vazhdon rritja (8%) e numrit të udhëtarëve të shërbyer në ANP “Adem Jashari”
 • Më 31 mars ka filluar sezona verë-vjeshtë 2019 e fluturimeve
 • Mbështetje teknike për Kosovën nga Projekti EASA IPA 4
 • Prezantim për industrinë e aviacionit për “Raportimin e ndodhive në aviacion dhe të dhënat e sigurisë”
 • Autorial nga Emir Hiseni: Mbikëqyrja e sigurisë në aerodromet e Republikës së Kosovës
 • Dallimi në mes të auditimit dhe inspektimit të sigurisë në aviacion
 • Sjellja e udhëtarëve të padisiplinuar në aeroplan është kërcënim i sigurisë. Përfshiju edhe ti në kampanjën #notonmyflight
 • Një Pyetje: Cili është dallimi në mes të “Sigurisë” (Safety) dhe “Sigurimit” (Security) në aviacion?

Lexim të këndshëm!

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet