Lajme AAC-ja e Kosovës dhe e EBA-së nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi


28/08/2013

Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së, z. Dritan Gjonbalaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Përgjithshëm të Aviacionit Civil të Emirateve të Bashkuara Arabe (EBA), z. Saif Mohammed Al Suwaidi, kanë nënshkruar gjatë muajit gusht një Memorandum Mirëkuptimi. Ky dokument siguron bazën e duhur ligjore për bashkëpunimin midis zyrtarëve që punojnë në fushën e rregullimit të aviacionit civil në të dy vendet.

negociatat rks-eba_4221

Nevoja për t’u ballafaquar me sfidat e reja si dhe përmirësimi i vazhdueshëm në fushën e mbikëqyrjes së operimeve të aviacionit civil kanë motivuar dy Autoritetet që ta formalizojnë bashkëpunimin teknik. Fushat e bashkëpunimit përfshijnë të gjitha sferat e aviacionit civil ndërkombëtar duke përfshirë legjislacionin, materialet udhëzuese-teknike, shkëmbimin e ekspertëve, identifikimin e projekteve të përbashkëta etj.

Duke marrë parasysh se për shkak të madhësisë së industrisë së aviacionit civil EBA është një hisedar i rëndësishëm në arenën ndërkombëtare të aviacionit civil, AAC-ja e EBA-së gjithashtu do ta përkrahë pjesëmarrjen e AAC-së së Kosovës nëpër forume të ndryshme ndërkombëtare.
Përndryshe, AAC-ja e EBA-së është përgjegjëse për rregullimin e sigurisë, rregullimin ekonomik të aviacionit civil si dhe ofrimin e shërbimeve të navigacionit ajror në këtë vend. Mes tjerash, industria e aviacionit në EBA përfshin gjashtë aeroporte ndërkombëtare dhe pesë kompani të rregullta ajrore me trafik ndërkombëtar. Trafiku ajror në këtë vend në vitin 2012 ishte 118,318,600 udhëtarë.

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet