Lajme


Gjatë javës së kaluar, nga 5-9 dhjetori 2022, në zyrat e AAC-së në Prishtinë, është mbajtur punëtoria: Rishikimi i Sistemit... Lexo më shumë
Gjatë muajit tetor rritja e trafikut ajror në ANP “Adem Jashari” ishte 25% në krahasim me periudhën e njejtë të... Lexo më shumë
Më poshtë mund të gjeni reagimin e përgatitur nga personeli i AAC-së (jo anëtarë të Sindikatës) lidhur me pronocimet e... Lexo më shumë
19/07/2022
Me datë 18 korrik 2022, në Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës ishin për vizitë deputetet e Komisionit Parlamentar për... Lexo më shumë
Baza ligjore që rregullon procedurën e aprovimit të institucioneve shëndetësore në cilësinë e Qendrave të Mjekësisë së Aviacionit (AeMC- Aero-Medical... Lexo më shumë
04/07/2022
AAC ka pranuar ankesën nga AQP( Agjencini Qendror i Prokurimit) me pretendimet  e njërit kandidat se njëri nga kandidatët pjesëmarrës... Lexo më shumë
Autoriteti i Aviacionit Civil i Kosovës sot më datë 17.06.2022, ka pranuar Raportin e Auditimit për Pasqyrat Financiare Vjetore nga... Lexo më shumë
EASA IPA 5  në kudër të aktivitetit të sajë kishte organizuar një Punëtori në Shkup, Maqedoninë e Veriut e që... Lexo më shumë
Mbi 1 milion udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” gjatë 5 mujorit të... Lexo më shumë
Një numër prej 261,454 udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” gjatë muajit prill.... Lexo më shumë