Lajme


Pasagjerët e bllokuar në aeroporte apo në pritje të bagazheve të humbura tani mund të përdorin  aplikacion mobil për të... Lexo më shumë
Më 13 dhe 14 maj 2014, AAC-ja ishte nikoqire e Takimit të Nivelit të Lartë për Skemën e Performancës së... Lexo më shumë
Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacioni Civil ka nënshkruar Rregulloren nr. 7/2014 mbi Operimin e mjeteve ajrore. Kjo rregullore... Lexo më shumë
Përmes Vendimit nr. 02/ZDP/VE/2014 të datës 6 mars 2014, Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së ka aprovuar programin nxitës të operatorit... Lexo më shumë
Gjatë vitit të kaluar dhe sivjet është raportuar një numër i konsiderueshëm i rasteve te drejtimit të dritës së laserëve... Lexo më shumë
Sikurse në vitin 2012, edhe në dhjetor të 2013-s, AAC-ja ka bërë matjen e kënaqshmërisë së shfrytëzuesve të shërbimeve që... Lexo më shumë
Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Aviacioni Civil ka nënshkruar Rregulloren nr. 6/2013 mbi Rregullat në ajër  . Kjo rregullore... Lexo më shumë
Është publikuar Raporti nr. 4/2013 për konsultimin publik të palëve të interesit lidhur me projekt-rregulloret e AAC-së: – Rregullore për... Lexo më shumë
Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së, z. Dritan Gjonbalaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Përgjithshëm të Aviacionit Civil të... Lexo më shumë
Hyn në fuqi Rregullorja nr. 2/2013 për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores nr. 2/2010 për shënjimin e pengesave. Kjo rregullore... Lexo më shumë