Lajme Buletini 65 – dhjetor 2016


05/12/2016

Buletinin e dhjetorit mund të lexoni:

 • Takim trepalësh i AAC-ve të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë
 • AAC-ja certifikohet sipas ISO 9001:2015
 • Rritja e numrit të udhëtarëve ka vazhduar edhe në nëntor
 • EASA auditon për herë të parë AACK-në
 • AAC dhe ZRRE kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi
 • Mjekët e aviacionit nga Kosova morën pjesë në trajnimin e organizuar në Zagreb
 • Progresi në aviacionin civil në rajon sipas raporteve të KE-së
 • Dr. Olumuyiwa Benard Aliu rizgjidhet President i Këshillit të ICAO-s
 • Intervistë me Ilir Muçajn: Sektori i aviacionit civil – shembull në procesin e Integrimit Evropian
 • Autorial nga Arianit Dobroshi: New space – zhvillimet në fushën e eksplorimit të gjithësisë të kujtojnë fillimet e aviacionit
 • Një pyetje: Sa zgjat fluturimi më i shkurtër në botë?

Lexim të këndshëm!