Vesti Takimi me zyrtarët e lartë të KFOR-it


13/01/2023

Më datën 13.01.2023, në zyrat e AAC-së, Drejtori i Përgjithshëm i AAC-së së bashku me bashkëpunëtorët e institucionit u takua me Zëvendëskomandantin e KFOR-it, Gjeneral brigade Jozsef Szpisjak dhe me Shefin e Njësitit J3 Air, Major Dimitri Giraud.

AAC-ja vazhdon me përkushtim bashkëpunimin dhe angazhimin për avancimin e aviacionit civil në Republikën e Kosovës.