News 𝐌𝐛𝐢 𝟏 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐧 𝐮𝐝𝐡ë𝐭𝐚𝐫ë 𝐭ë 𝐬𝐡ë𝐫𝐛𝐲𝐞𝐫 𝐪ë 𝐧𝐠𝐚 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐯𝐢𝐭𝐢𝐭 𝐧ë 𝐀𝐍𝐏 𝐀𝐝𝐞𝐦 𝐉𝐚𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢, 𝟗𝟓% 𝐦ë 𝐬𝐡𝐮𝐦ë 𝐬𝐞 𝐧ë 𝟐𝟎𝟐𝟏


07/06/2022

Mbi 1 milion udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” gjatë 5 mujorit të parë të vitit 2022. Në krahasim me 5 mujorin e vitit 2021 kjo shifër tregon një rritje prej 95% dhe në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit 2019 para pandemisë rritja është 25%. Vetëm gjatë muajit maj 275,770 udhëtarë kanë fluturuar nga dhe për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”. Në krahasim me muajin maj të vitit 2021 kjo shifër tregon një rritje prej 91% ndërsa në krahasim me muajin e njëjtë të vitit 2019 rritja është 41%.