Lajme Takimi për përkrahjen e nevojshme me qëllim të funksionalizimit të Aeroportit të Gjakovës


07/03/2019

Prishtinë, 7 mars 2019

Drejtori i përgjithshëm i Autoritetit të Avaicionit Civil të Kosovës, z. Eset Berisha, priti në një takim pune znj. Vlora Gojani, drejtoreshë e NP Aeroporti i Gjakovës, z. Agon Dula, këshilltar i ministrit të MZHE-së, z. Hysen Merovci, nga MIT, të cilët u interesuan për mundësitë e funksionalizimit të këtij aeroporti.

Drejtori Berisha, i falënderoi të pranishmit për iniciativën e ndërmarrë dhe theksoi se AAC është e gatshme që të ofroj përkrahjen e nevojshme me qëllim të funksionalizimit të këtij aeroporti. Ai theksoi se AAC ka përgatitur një raport të detajuar në vitin 2016 me të cilin është përshkruar gjendja aktuale në këtë aeroport si dhe kërkesat dhe standardet rregullatorë për funksionimin e tij si aeroport civil. Sa i përket mënyrës së funksionalizimit të këtij aeroporti, i mbetet Qeverisë së Kosovës të vendos për një gjë të tillë varësisht nga studimi i fizibilitetit dhe rekomandimet përkatëse.

Drejtoresha Gojani, nënvizoi vështirësitë për funksionimin e këtij aeroporti duke përmendur nevojën për mirëmbajtjen e aseteve dhe parandalimin e dëmtimit të tyre, por edhe planet për zhvillim të këtij aeroporti dhe shndërrimin e tij në një aeroporti civil.

 

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet