Lajme Bashkëpunimi midis Autoriteteve të Kosovës dhe të Shqipërisë në fushën e aviacionit civil


21/04/2021

Ka vazhduar edhe më tutje bashkëpunimi ndërshtetëror midis Autoriteteve të Aviacionit Civil të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë. Në kuadër të marrëveshjes dypalëshe, inspektorët e aerodromeve kanë pranuar ftesë zyrtare për ofrimin e përkrahjes profesionale kolegëve nga AACSH gjatë auditimit gjithëpërfshirës, si pjesë e procesit të certifikimit të Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit bazuar ne legjislacionin e Republikës se Shqipërisë.

Pas përfundimit të rishikimit të dokumentacionit të prezantuar nga aeroporti dhe përgatitës së listave kontrolluese nga AACSH, nga data 29 deri me 31 mars  2021 është  realizuar auditimi i përbashkët certifikues, ku përveç departamentit të aerodromeve, kanë marrë pjesë të gjitha njësitë relevante të rregullatorit të aviacionit civil të Republikës së Shqipërisë, përfshirë departamentin e sigurimit, departamentin e shërbimeve të navigimit ajror, etj.

Sa i përket departamentit të aerodromeve, në auditimin gjithëpërfshirës është planifikuar të verifikohen karakteristikat fizike dhe infrastruktura e aerodromit, ndriçimi aeronautik dhe ndihmesat vizuale, procedurat, pajisjet dhe stafi esencial për funksionalizimin e sigurt të aerodromit, përfshirë shërbimi për zjarrfikje dhe shpëtim, sistemi i menaxhimit të sigurisë, plani emergjent, shërbimi operimeve ne platformë, shërbimi i transportit të mallrave të rrezikshme, siguria e lëvizjes së automjeteve në fushën ajrore, mirëmbajtja e fushës ajrore dhe menaxhimi i rrezikut nga bota shtazore, si dhe kontrolli i pengesave në zonat mbrojtëse të aeroportit. 

Me 18 Prill,  me ftesë të Autoritetit të Aviacionit  Civil Shqiptar (AACSH), përfaqësues të AACK kanë marr pjese në inagurimin e Aeroportit Ndërkombëtar te Kukësit “KUKËS International Airport” Flatrat e Veriut.

سایت شرط بندی بازی انفجار با ضرایب بالا بهترین سایت پیش بینی فوتبال آموزش شرط بندی فوتبال سایت شرط بندی حضرات ریچ بت گاد بت سایت نیلی افشار سایت هات بت دنیا جهانبخت در شهروند بت آدرس سایت لایو بت در شهروند بت آدرس سایت تاینی بت در شهروند بت آدرس سایت یلماست بت در شهروند بت سایت ای بی تی 90 در شهروند بت پابلو بت در شهروند بت سایت هیس بت مهراد جمح ولف بت میلاد حاتمی در شهروند بت بازی انفجار چیست در شهروند بت آموزش بازی انفجار آدرس سایت شرط بندی حضرات بت پویان مختاری سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت بازی انفجار تاینی بت هیس بت سایت شرط بندی سایت شرط بندی یلماس بت ندا یاسی سایت شرط بندی سیب بت سایت جت بت سایت abt90 ساشا سبحانی سایت شرط بندی لایو بت آموزش بازی انفجار آموزش هک بازی انفجار الگوریتم بازی انفجار بهترین سایت بازی انفجار آنلاین دانلود اپلیکیشن بازی انفجار شرط بندی ترفندهای برد بازی انفجار روبات تشخیص ضریب بازی انفجار آموزش برنده شدن در بازی انفجار آدرس سایت بت هیس بت سایت مهراد جم جت بت سایت میلاد حاتمی آدرس سایت تاینی بت آدرس سایت لایو بت داوود هزینه آدرس سایت حضرات پویان مختاری آموزش حرفه ای بازی انفجار آموزش بازی حکم در پرشین بت آموزش پیش بینی فوتبال در پرشین بت بهترین سایت های شرط بندی ایرانی آموزش بازی انفجار تاینی هلپ آموزش بازی انفجار سایت هیوا نیوز اخبار سلبریتی ها تاینی نیوز google bahis online bahis siteleri casino FaceBook twitter آدرس جدید سایت بت فوروارد فارسی آدرس جدید سایت سیب بت بیوگرافی دنیا جهانبخت آموزش بازی انفجار آنلاین برای بردن سایت شرط بندی حضرات پویان مختاری سایت ای بی تی 90 ساشا سبحانی سایت پیش بینی فوتبال پرشین بت آموزش قوانین بازی پوکر آنلاین شرطی خیانت پویان مختاری به نیلی افشار سایت لایو بت داوود هزینه سایت پابلو بت علیشمس سایت تاک تیک بت سایت شرط بندی حضرات بت اپلیکیشن بت فوروارد دنیا جهانبخت کیست سایت شرط بندی هات بت دنیا جهانبخت سایت گاد بت نیلی افشار سایت شرط بندی فوتبال معتبر سایت شرط بندی فوتبال معتبر Pablobet